Besøg Sunny Beach i Bulgarien

Sunny Beach nær Burgas i Bulgarien

Sunny Beach er et paradis for alle som vil slappe af, have sjov, solbade, lege med børnene, sejle på jetski, spise god mad, feste, gå på diskotek, clubbe med vennerne, shoppe - det er her alt sammen. Sunny Beach er Feriestedet med stort F i Europa. Lær Sunny Beach at kende!

Sunny Beach blev oprettet som ferieresort i 1958 og har siden set en voldsom vækst i antal hoteller, restauranter og andre turistaktiviteter, især siden 2000. Idag er det oprindelige resortområde en lille del af den sydlige ende af Sunny Beach, som nu strækker sig fra grænsen med Nessebar i syd til vejen til Elenite og Stara Planina forbjergene i nord. I vest afgrænses Sunny Beach af N9/E87 hovedvejen mellem Burgas og Varna, omend der også allerede er opført enkelte lejlighedskomplekser og fritidsaktiviteter på den anden side af hovedvejen.

Sunny Beach er et stort, omfattende ferie- og underholdningsområde i stadig vækst og forandring. Man kan tage til Sunny Beach samtidig med venner og familie og aldrig møde dem, og have fuldstændig forskellige ferieoplevelser med hjem. Og tager man på ferie igen et år eller to senere, kan Sunny Beach have ændret sig så meget at man ikke kan genkende det område man boede og opholdt sig i sidst.

Sunny Beach eller Solkysten på dansk har mange navne - Slanchev Briag, Slanchev Brjag og Slanchev Bryag er navne som Nessebar Kommune selv bruger på vejskiltene (Sunny Beach ligger i Nessebar Komune).

Kom snart og besøg Sunny Beach!

 

 

In association with Amazon.co.uk

 

Copyright © 2007, EssentialContent.com (info@essentialcontent.com)

Feedback   Privacy Policy